Personal & Chef 2014 mässa

23 januari, 2014

Personal och Chef 2014 i Kista 2014 19-20 februari

Excelspecialisten ställer ut på Personal & Chef 2014 i Kista, monter L:02, den 19-20 februari. Kom förbi oss så pratar vi Excel och vilka möjligheter till effektivisering som finns för just ditt företag. Med våra konsulttjänster, produkter och utbildningar kan vi hjälpa till att underlätta ditt dagliga arbete.

KAMPANJ!
Under mässan får alla som bokar en öppen utbildning 20% rabatt på kursavgiften!
Välkomna till vår monter, L:02!

BOKA GRATIS BESÖKSBILJETT HÄR! (Ange kod 6021 vid bokning)

Är du nyfiken på enkel tidsregistrering på webben och i Excel?
Under mässan kommer vi demonstrera XLTime som är ett verktyg för tidrapportering på webben och i Excel. Medarbetarna rapporterar själva antal arbetade timmar per projekt/aktivitet och dag. Systemet hanterar även frånvaro, såsom semester, vård av barn, sjukdom etc. Förutom detta finns även möjlighet att lägga in lönearter för ersättningar i form av utlägg, traktamenten och restidsersättning. Kom till vår monter så berättar vi mer!

Vill du förbättra dina kunskaper genom utbildning?
Passa på att träffa oss så berättar vi mer om vårt kompletta utbud av kurser där deltagaren lär sig att spara tid och arbeta mer effektivt.

Varför inte börja det nya året med att förbättra dina kunskaper med en kurs i hela eller delar av Officepaketet, t ex Excel, Word eller Access. Är du nyfiken på Business Intelligence? Då har vi den kompletta kursen där deltagaren lär sig att analysera och visualisera information och att skapa rapporter som alla förstår. Ta bättre beslut och få ökad lönsamhet genom rätt beslutsunderlag!

Mer information om Personal & Chef 2014 hittar du här.

Några av våra nöjda kunder

Visa fler

Bli kontaktad av oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig