Integritetspolicy - Så här hanterar vi dina personuppgifter

Excelspecialisten samlar in och lagrar de personuppgifter som du själv lämnar till oss när du till exempel kontaktar oss via e-post eller webbsidans kontaktformulär, anmäler dig till vårt nyhetsbrev eller när du bokar en Excelkurs. Exempel på uppgifter som vi sparar är namn, e-postadress, telefonnummer samt din arbetsplats.

Den information som vi sparar om dig används för att kunna hantera beställningar och offertförfrågningar, skicka information som du har begärt och för att vi ska kunna ha en god kundservice. Informationen används inte till riktade webbannonser eller liknande.

Excelspecialisten lämnar inte ut din information till andra företag eller organisationer om det inte är nödvändigt för oss för att vi ska kunna utföra våra tjänster och följa gällande lagstiftning. Till exempel behöver vi lämna ut faktureringsuppgifter till vår redovisningsbyrå för att kunna skicka kundfakturor.

Vi sparar inte personuppgifter längre än nödvändigt. När du inte längre är kund hos oss behåller vi dina uppgifter i 36 månader. Detsamma gäller uppgifter om kontaktpersoner för våra företagskunder. Vissa uppgifter kan dock behöva sparas för längre tid för att uppfylla legala krav, t.ex. bokföringslagen, där vi behöver spara uppgifter i 7 år.

Du kan när som helst begära att få information om vilka uppgifter som vi har sparade om dig eller att vi raderar dina personuppgifter. Kontakta oss i sådana fall via e-post på info@excelspecialisten.se eller telefon 031-340 44 00. Du kan själv avsluta din prenumeration på vårt nyhetsbrev genom att klicka på avregistreringslänken i nyhetsbrevet.

Några av våra nöjda kunder

Visa fler

Bli kontaktad av oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig