Vill du delta i någon av våra utbildningar på distans? Alla Excelspecialistens utbildningar finns även som distansundervisning. För att kunna hålla en hög kvalitet är vi aldrig fler än fem kursdeltagare på distanskurserna. Läs mer om våra utbildningar i Excel och Power BI på vår kurssida.

Var med på en lärarledd utbildning oavsett var du befinner dig

Distansundervisningen innebär att du t.ex. sitter hemma eller på kontoret och kopplar upp dig via ett videomöte så att du kan se läraren, de andra deltagarna och lärarens skärm. Du deltar alltså i undervisningen i realtid, lyssnar till lärarens genomgångar och gör övningsuppgifter på samma sätt som på våra klassrumsutbildningar.

Du behöver en dator med Excel installerat och en bra internetuppkoppling för att delta. Vi rekommenderar att man har två skärmar för att kunna följa läraren och arbeta med övningsuppgifter parallellt, men det är inget krav. Det är också bra att använda ett headset för att få bra ljudkvalitet.

Företagsanpassad distanskurs

Är ni flera på företaget som har behov av kompetensutveckling så kan vi anordna en anpassad distanskurs för er. Kontakta oss så diskuterar vi gemensamt fram ett lämpligt innehåll och upplägg.

Våra kurser i Excel och Power BI

Excel Grund
Grundkurs för nybörjare och självlärda. Lär dig hantera Excels viktigaste funktioner, skriva egna formler och skapa diagram.

Excel Fördjupning
Excel Fördjupning är en fortsättningskurs i Excel som tar ett djupare grepp på Excels inbyggda funktioner, filtrering, diagram och pivottabeller.

Excel Avancerad
Excelkurs för den vana användaren! Lär dig avancerade Excelfunktioner, hämta data från externa källor, hantera och analysera stora datamängder.

VBA Grund
Lär dig programmera makron i Excel med VBA Grund. Med rätt användning av VBA kan du automatisera och effektivisera ditt arbete i Excel.

VBA Fördjupning
Fortsättningskurs som vänder sig till avancerade Excelanvändare, som redan arbetat med makron och vill gå djupare in på mer strukturerad VBA-programmering.

Power BI Grundkurs
På denna tvådagarskurs får du lära dig att hantera de verktyg för Self-Service BI som finns i Power BI. Du får lära dig att hämta, analysera och visualisera stora datamängder och skapa dynamiska rapporter som hjälper till att ge välgrundade beslut baserade på fakta.

Data Analysis Expressions (DAX)
Bemästra frågespråket Data Analysis Expressions (DAX) och skapa avancerade uträkningar i Power Pivot för Excel och Power BI.

Företagsanpassad Excelkurs
Excelkurs anpassad efter företagets mål, önskemål och behov. Vi sätter ihop ett skräddarsytt kursinnehåll anpassat till deltagarnas förkunskaper. Kostnadsfri kompetensinventering ingår alltid.

 

Varmt välkommen på kurs hos oss!

 

Några av våra nöjda kunder

Visa fler

Bli kontaktad av oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig