Vill du delta i någon av våra utbildningar på distans? Alla Excelspecialistens utbildningar finns även som distansundervisning. För att kunna hålla en hög kvalitet är vi aldrig fler än fem kursdeltagare på distanskurserna. Läs mer om våra utbildningar i Excel och Power BI på vår kurssida.

Var med på en lärarledd utbildning oavsett var du befinner dig

Distansundervisningen innebär att du t.ex. sitter hemma eller på kontoret och kopplar upp dig via ett videomöte så att du kan se läraren, de andra deltagarna och lärarens skärm. Du deltar alltså i undervisningen i realtid, lyssnar till lärarens genomgångar och gör övningsuppgifter på samma sätt som på våra klassrumsutbildningar.

Du behöver en dator med Excel installerat och en bra internetuppkoppling för att delta. Vi rekommenderar att man har två skärmar för att kunna följa läraren och arbeta med övningsuppgifter parallellt, men det är inget krav. Det är också bra att använda ett headset för att få bra ljudkvalitet.

Företagsanpassad distanskurs

Är ni flera på företaget som har behov av kompetensutveckling så kan vi anordna en anpassad distanskurs för er. Kontakta oss så diskuterar vi gemensamt fram ett lämpligt innehåll och upplägg.

 

Varmt välkommen på kurs hos oss!

 

Några av våra nöjda kunder

Visa fler

Bli kontaktad av oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig