Företagsanpassad Excelkurs

Med en företagsanpassad Excelkurs får ni en skräddarsydd utbildning anpassad efter era behov och önskemål. Tid, plats och upplägg bestämmer ni!

Vi utgår från era kunskaper i Excel idag

Inför utbildningen erbjuder vi en kostnadsfri kompetensinventering där vi tittar på varje kursdeltagares förkunskaper i Excel och rekommenderar ett lämpligt kursinnehåll som passar för gruppen. Kanske passar en mix av grund och fördjupning bäst för er, eller önskar ni en djupdykning i pivottabeller? På en företagsanpassad kurs får era behov styra.

Utbildningen hålls på plats hos er, oavsett var i Sverige ni befinner er. Vill ni hellre komma till oss så är ni varmt välkomna till någon av våra fina kurslokaler i Göteborg eller Stockholm.

En företagsanpassad utbildning kan ges i valfri Excelversion, i antingen Windowsmiljö eller på Mac.

Förkunskaper Kursen anpassas efter era förutsättningar
Kurslängd Valfri
Kurslokal På plats hos er eller i någon av våra kurslokaler i Stockholm eller Göteborg

Pris: från 17 000:-

Priset är exkl. moms och gäller för en heldags Excelkurs för upp till tio kursdeltagare. För företagsanpassad utbildning inom BI, VBA eller för fler än tio kursdeltagare, kontakta oss för offert.

Kursinnehåll

Skräddarsytt kursinnehåll

Vi hjälper er att sätta ihop ett kursinnehåll som passar er verksamhet och deltagarnas förkunskaper.

Välj fritt bland vårt utbud av öppna utbildningar i Excel och komplettera med övningar i egna filer.

Kostnadsfri analys av förkunskaper i Excel

Genom att låta kursdeltagarna genomföra en självskattning kan vi kartlägga förkunskaperna i Excel och sätta ihop ett kursinnehåll som passar för er.

Genomförande

Vi genomför utbildningen på det sätt som passar bäst för era behov. Det kan t.ex. vara en lärarledd utbildning med färdiga övningsuppgifter eller en friare workshop med utgångspunkt i era befintliga Excelfiler, koppling mot företagets egna databaser etc.

Hos er eller hos oss?

Vi kommer gärna och håller er Excelutbildning på plats hos er. Vill ni hellre vara hos oss så är ni hjärtligt välkomna till våra fina kurslokaler i Göteborg eller Stockholm.

Flera deltagare - ett pris

Priset för våra företagsanpassade Excelutbildningar är alltid detsamma, oavsett antal deltagare.

Ni väljer själva hur många personer som ni vill skall vara med på kursen. För att få ut största möjliga värde av er investering och avsatta tid rekommenderar vi upp till 10 deltagare per kurstillfälle.

"Två otroligt lärorika dagar som till stor del beror på en fantastiskt pedagogisk lärare som dessutom hade en stor portion humor. Fortsätt så!!"

Några av våra nöjda kunder

Visa fler

Bli kontaktad av oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig