Möt våra kursledare i Excel, VBA och Business Intelligence

Lång erfarenhet av att utbilda i Excel och av att utveckla verktyg anpassade för våra kunders verksamheter – detta har våra kursledare gemensamt! En hög pedagogisk nivå tillsammans med arbetslivserfarenhet och verksamhetsförståelse ger dig som kursdeltagare bästa möjliga Excelkurs på rätt nivå. Våra kursledare är specialiserade inom sina respektive områden; Excel, VBA och Business Intelligence med Power BI.

Alla kursledare hos Excelspecialisten är engagerade och uppdaterade inom sitt ämnesområde. För att hålla oss uppdaterade på det senaste genomför vi kontinuerligt interna utbildningar, självstudier och deltar i olika aktiviteter som vässar oss ytterligare. Under åren har vi genomfört en mängd omtyckta kurser i Excel. Nedan kan du läsa mer om oss.

Jörgen Bjöörn

Utbildningsansvarig och kursledare i Excel

Jörgen är en mycket uppskattad och pedagogisk kursledare med förmåga att anpassa kursens innehåll och takt efter kursdeltagarna. Han håller utbildningar i Excel på alla nivåer, från Excel Grund till Excel Avancerad.

De flesta av våra kursdeltagare kommer i kontakt med Jörgen eftersom det är han som tar hand om kursbokningar och självskattningar och utformar innehållet till företagsanpassade Excelkurser. Tveka inte att kontakta Jörgen om ni har frågor om våra utbildningar!

Andreas Gustafsson

Kursledare och konsult i Excel, VBA & Business Intelligence

Andreas arbetar både som konsult och kursledare. Han gillar utmaningar och att lösa komplexa problem. Tveka inte att ställa era knivigaste Excelfrågor till Andreas, han kommer garanterat att lösa dem!

Andreas håller våra utbildningar i Business Intelligence, men har också kurser i Excel på alla nivåer samt i VBA-programmering och Officepaketet som helhet.

Mats Eklund

Konsult och kursansvarig inom Business Intelligence

Mats är vår BI-guru och är ansvarig för våra utbildningar Business Intelligence i Power BI & Excel och Data Analysis Expressions (DAX) i Excel.  Han arbetar också som BI-konsult och hjälper våra kunder att utveckla beslutsstöd med hjälp av bl.a. Power BI, Power Pivot och Power Query.

Kontakta Mats om du vill veta mer om våra BI-kurser eller om du har frågor om Business Intelligence i Excel eller Power BI.

Per Åkervall

Kursledare och konsult i Excel & VBA

Per är en är en lugn och lyhörd göteborgare som håller utbildningar i både Excel och VBA på alla nivåer. Han arbetar också som konsult med kundprojekt inom bl.a. fastigheter och logistik.

Per har mer än 15 års erfarenhet av rapportutveckling och utbildning i Excel, bl.a. från Apoteket AB där han tidigare arbetade med utveckling av statistikrapporter.

Magnus Cederberg

Kursledare och konsult i Business Intelligence

Magnus är en av våra omtyckta lärare i Business Intelligence i Power BI & Excel. Om du går en BI-kurs hos Excelspecialisten i Stockholm så är det troligen Magnus som du kommer att träffa.

Utöver rollen som kursledare arbetar Magnus också som BI-konsult och hjälper våra kunder att utveckla beslutsstöd med hjälp av bl.a. Power BI. Genom sina kunduppdrag får Magnus en nära koppling till hur BI-verktygen används i olika verksamheter och vilka frågor och problem som användarna stöter på i sin vardag.

Tomas Rolfsman

Kursledare och konsult i Excel & VBA

Tomas är lärare på våra Excelkurser i Stockholm och utbildar på alla nivåer, från Excel Grund till Excel Avancerad. Han arbetar både som konsult och lärare och är inte bara duktig på Excel utan även en klippa på Access och VBA-programmering.

Tomas har ett genuint intresse av att lära ut och gör alltid sitt yttersta för att alla kursdeltagare ska få med sig så mycket som möjligt från utbildningen.

Christian Hägglund

Kursledare och konsult i Excel & VBA

Christian är en riktig fena på Excel och håller både öppna kurser och företagsanpassade utbildningar i Stockholmsområdet. Han arbetar också som konsult och utvecklar kundanpassade system i Excel och VBA.

Christian kan lösa det mesta med Excel och är ofta inne på vårt forum www.excelforum.se där han svarar på användarnas frågor om Excel och VBA.

 

 

 

Omdöme från en av våra kursdeltagare:

”Två otroligt lärorika dagar som till stor del beror på en fantastiskt pedagogisk lärare  i Excel och som dessutom hade en stor portion humor. Fortsätt så!!”

Några av våra nöjda kunder

Visa fler

Bli kontaktad av oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig