Gör som Albin och Ingela

21 december, 2016

Börja jobba hos oss! Vi söker en utvecklare till vårt team i Göteborg. Här arbetar ett gäng duktiga systemutvecklare med spännande och varierande uppdrag i framförallt .Net, Excel, VBA och Business Intelligence. Vi hälsar Albin och Ingela välkomna hit! Vill du också bli en av oss? Vi letar efter dig som:

• Vill vara delaktig i hela projektprocessen, från inledande kundmöte till leverans
• Vill arbeta i nära samarbete med kund
• Är nyfiken, prestigelös och positiv
• Vill jobba med programmering i .Net och VBA
• Gillar varierande arbetsuppgifter
• Har en systemvetenskaplig eller datavetenskaplig utbildning

Hos oss får man hjälpa kunden att realisera önskemål och krav till verklighet. Vårt motto är att alltid leverera den bästa lösningen utifrån kundens faktiska behov. Projekten vi driver är av mycket varierande karaktär och kan innebära allt från längre löpande uppdrag, antingen inhouse på plats ute hos kund, till mindre Excelmallar och utbildningar. Våra verktyg har ofta en SQL Server- eller Accessdatabas i botten.

Våra kunder kommer från en rad olika branscher och utgörs av allt från fåmansbolag till stora multinationella bolag samt myndigheter och offentlig sektor. Ett axplock av kunder som vi arbetar med för närvarande är Volvo, IKEA, SKF, ICA och Göteborgs stad. Förutom Excel, VBA och .Net erbjuder vi också lösningar inom webb, VSTO samt Business Intelligence baserat på t.ex. Analysis Services, Power Pivot, Power View och Power BI.

Vi har arbetat med utveckling av kundanpassade verktyg sedan 1993 och är 16 anställda i Göteborg, Stockholm, Norge och Frankrike. Förutom konsulttjänster så erbjuder vi också utbildningar inom Excel, VBA och Power BI.

Välkommen att höra av dig med frågor till Anna Degerman Rosén på 031-340 44 12 eller skicka in din ansökan till anna.rosen@excelspecialisten.se

Några av våra nöjda kunder

Visa fler

Bli kontaktad av oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig