Affärsutvecklare i Stockholm

31 maj, 2013

I början av maj var första dagen för vår nya affärsutvecklare Emil Höglund här hos oss på Excelspecialisten. Emil, som är placerad på vårt kontor i Stockholm, har tidigare arbetat som egenföretagare inom online-business och account manager på Telenor. Behöver ditt företag eller organisation kompentent hjälp med Excel, tveka inte att kontakta Emil på 08-340 100 så berättar han mer!

Excelspecialisten hjälper till med vidareutveckling och underhåll av befintliga Excelmodeller samt design och utveckling av nya Excelverktyg. Vi har även färdiga verktyg för bl.a. tidsredovisning, budgetering och ekonomisk analys.

I vår utbildningsverksamhet erbjuder vi kurser i Excel som riktar sig till företag och organisationer. Du kan välja att gå en öppen- eller företagsanpassad Excelkurs. Med våra företagsanpassade Excelkurser skräddarsyr vi en utbildning efter Ert företags verksamhet och vardag. Våra utbildningsledare har gedigen erfarenhet av Excel och sätter alltid dig som kursdeltagare i fokus.

Vill du effektivisera och spara tid i ditt arbete i Excel? Genom effektiv användning av programmet kan modeller återanvändas, göras mer användbara och bli säkrare. Efter att ha gått en kurs hos oss kommer du att arbeta smartare och effektivare med Excel.

Läs mer om alla våra kurser i Excel här!

Några av våra nöjda kunder

Visa fler

Bli kontaktad av oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig