Lär dig mer om Excel

Excel Grundkurs

Grundkurs för nybörjare och självlärda. Lär dig hantera Excels viktigaste funktioner, skriva egna formler och skapa diagram.

Pris: 8 400:-
Läs mer

Excel Fördjupningskurs

Excel fördjupning är en fortsättningskurs i Excel som tar ett djupare grepp på Excels inbyggda funktioner, filtrering, diagram och pivottabeller.

Pris: 9 200:-
Läs mer

Excel Avancerad kurs

Excelkurs för den vana användaren! Lär dig avancerade Excelfunktioner, hämta data från externa källor, hantera och analysera stora datamängder.

Pris: 10 400:-
Läs mer
Programmera makron i Excel

VBA Grund

Lär dig programmera makron i Excel med VBA Grund. Med rätt användning av VBA kan du automatisera och effektivisera ditt arbete i Excel.

Pris: 10 100:-
Läs mer

VBA Fördjupning

Fortsättningskurs som vänder sig till avancerade Excelanvändare, som redan arbetat med makron och vill gå djupare in på mer strukturerad VBA-programmering.

Pris: 10 600:-
Läs mer
Business Intelligence

Business Intelligence med Power BI

På den här kursen får du lära dig att hantera de verktyg för Self-Service BI som finns Power BI. Hämta data från olika datakällor med Power Query, skapa en bra datamodell och visualisera i dynamiska rapporter och dashboards.

Pris: 11 900:-
Läs mer

Beslutsstöd med Excel och Power BI

Lär dig hämta, analysera och visualisera data med Excel och Power BI. På vår BI-kurs får du lära dig att på egen hand skapa kraftfulla och flexibla verktyg för rapportering och analyser.

Pris: 11 900:-
Läs mer

Data Analysis Expressions (DAX)

Bemästra frågespråket Data Analysis Expressions (DAX) och skapa avancerade uträkningar i Power Pivot för Excel och Power BI.

Pris: 14 700:-
Läs mer
Skräddarsy kurs för ditt företag

Företagsanpassad Excelkurs

Excelkurs anpassad efter företagets mål, önskemål och behov. Vi sätter ihop ett skräddarsytt kursinnehåll anpassat till deltagarnas förkunskaper. Kostnadsfri kompetensinventering ingår alltid.

Pris: från 17 000:-
Läs mer

Individuell handledning

För dig som vill ha individuell utbildning i Excel eller Power BI erbjuder vi skräddarsydd tid tillsammans med någon av våra experter. Tiden disponeras helt enligt dina önskemål och behov.

Pris: Kontakta oss för offert
Läs mer
Beställ kommande utbildningar
Visa alla kurser

Några av våra nöjda kunder

Visa fler

Bli kontaktad av oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig