Viktigt – Vi flyttar kontoret!

4 april, 2013

Den 5 april kommer Excelspecialisten och Nlight Solution flytta kontoret i Partille till helt nyrenoverade lokaler i centrala Göteborg. Vårt nya kontor ligger i området rda i Göteborg och med dess närhet till både kommunala kommunikationer och E6:an är det väldigt enkelt att hitta till oss.

När: Fredagen den 5 april 2013
Från: Lexbyvägen 20, 433 31 Partille
Till: Åvägen 17F, 412 51 GÖTEBORG Karta
Kontakt: 031-3404400

 

VIKTIGT!

Under flytten kan det förekomma vissa störningar i mail- och telefontrafiken och vi kan stundtals vara svåra att få tag på. Vår ambition är dock att dessa störningar blir så små som möjligt och att du som kund inte blir drabbad. Har du problem att komma i kontakt med oss kan du alltid ringa på 031-3404400.

Vad händer efter flytten och kommer jag som kund att påverkas?
Efter flytten den 5 april kommer allt att vara som vanligt och du som kund kommer inte märka någon skillnad. Du når Excelspecialisten och Nlight Solutions på samma telefonnummer och mailadresser som tidigare. Det enda du behöver tänka på är att uppdatera dina kontaktuppgifter med vår nya adress, Åvägen 17F, 412 51 GÖTEBORG.

Jubileums- & inflyttningsfest i maj

Vi vill fira de nya lokalerna och att vi i år fyller 20 år som Excelspecialist genom att anordna en jubileums- och inflyttningsfest i slutet av maj. Det kommer att vara öppet hus under hela festdagen och senare på eftermiddagen och kvällen kommer vi bland annat informera om vår verksamhet, hålla seminarier, tävlingar och givetvis bjuda på mat & dryck. Mer information om eventet kommer inom kort här på vår webbsida och via vårt nyhetsbrev. Vill du delta i firandet kan du enkelt anmäla dig till festen via vårt anmälningsformulär.
Detta vill du inte missa!

Anmälan till jubileums & invigningsfesten gör du enkelt här!

 

Är du nyfiken på den nya lokalerna? Tveka inte att kontakta oss för ett spontant besök!

Några av våra nöjda kunder

Visa fler

Bli kontaktad av oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig