Resursplanering helt enkelt!

26 oktober, 2020

Många använder Excel för att planera projekt och resurser. Vi älskar Excel, men ibland passar andra verktyg bättre. Därför har vi tagit fram RESOURCY – ett enkelt, snabbt och lättarbetat verktyg för att få en bra överblick över sin resursplanering.

Flexibelt och enkelt

RESOURCY underlättar resursplaneringen genom att man antingen kan utgå från projekten och se hur de är belagda, eller utgå från resursen och se på vilka projekt varje medarbetare är planerad och hur mycket de har att göra.

Ni kan själva kan bestämma vilka kolumner som skall visas och gruppera informationen på olika nivåer. Ni kan skapa egna vyer och filtrera så att ni enbart ser den information som ni behöver för tillfället.

Webb ♥ Excel

RESOURCY är helt molnbaserat, vilket gör det enkelt och smidigt att komma igång. Gränssnittet är inspirerat av Excel och självklart kan man exportera ut data till Excel för att analysera vidare på egen hand eller skapa rapporter, som t.ex. fakturaunderlag.

Vill du veta mer?

Vill ha mer information om resursplanering med RESOURCY eller boka en demo? Kontakta Johan Öhrn på johan.ohrn@xls.se eller ring på 031-3404411. Du kan också läsa mer på resourcy.se

Några av våra nöjda kunder

Visa fler

Bli kontaktad av oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig