Nya kursdatum ute nu!

13 maj, 2013

Nu har vi har uppdaterat vår utbildningskalender med nya kursdatum för våra öppna kurser i Excel inför hösten 2013. I vårt utbud av öppna kurser i Excel hittar du allt från grundkurser till mer avancerade, gemensamt för alla är att vi innan kursstart genomför en kunskapskontroll för att på bästa sätt genomföra utbildningen. Vi håller kurser i Stockholm och Göteborg, men även på plats hos Er, oavsett var i Sverige ni finns! Har du frågor, vill veta mer om våra kurser i Excel eller annat, tveka inte att kontakta oss!

Till utbildningskalendern!

 

Excelspecialisten håller kurser i Excel som riktar sig till företag och organisationer. Hos oss kan du välja att gå en öppen- eller företagsanpassad Excelkurs. Med våra företagsanpassade Excelkurser skräddarsyr vi en utbildning efter Ert företags verksamhet och vardag. Våra utbildningsledare har gedigen erfarenhet av Excel och sätter alltid dig som kursdeltagare i fokus.

Vill du effektivisera och spara tid i ditt arbete i Excel? Genom effektiv användning av programmet kan modeller återanvändas, göras mer användbara och bli säkrare. Efter att ha gått en kurs hos oss kommer du att arbeta smartare och effektivare med Excel.

Några av våra nöjda kunder

Visa fler

Bli kontaktad av oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig