Nya Excelkurser 2013 ute nu!

26 november, 2012

Vi har uppdaterat vår utbildningskalender med öppna kurser i Excel inför 2013. I vårt utbud av öppna kurser hittar du allt från grundkurser till mer avancerade, gemensamt för alla är att vi innan kursstart genomför en kunskapskontroll för att på bästa sätt genomföra utbildningen. Vi håller kurser i Stockholm och Göteborg, men även på plats hos Er, oavsett var i Sverige ni finns.

Excelspecialisten kurser i Excel riktar sig till företag och organisationer och hos oss kan du välja att gå en öppen eller företagsanpassad kurs. I den företagsanpassade kursen skräddarsyr vi en Excelutbildning till just ert företag och era behov där det finns möjlighet att utgå från Er verksamhet och vardag. Våra utbildningsledare har gedigen erfarenhet av Excel och sätter alltid dig som kursdeltagare i fokus.

Att bli bättre på Excel sparar tid. Genom effektiv användning av programmet kan modeller återanvändas, göras mer användbara och bli säkrare. Efter att ha gått en kurs hos oss kommer du att arbeta smartare och effektivare med Excel.

I vår utbildningskalender hittar du alla nya utbildningsdatum fram till midsommar 2013

Några av våra nöjda kunder

Visa fler

Bli kontaktad av oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig