Kostnadsfritt webinar om Power BI

13 oktober, 2015

Missa inte möjligheterna med Power BI!
På detta webinar visar vi funktionerna i Power BI och hur du kan skapa egna interaktiva dashboards online. Det är både enkelt och intuitivt att hämta och koppla samman data från flera olika källor, att visualisera data och att dela rapporter och dashboards inom organisationen.

I somras släppte Microsoft nya versionen av Power BI, vilket öppnar upp för helt nya möjligheter att med enkla medel bygga upp ett eget beslutsstöd och integrera med data från t.ex. Excelfiler och olika typer av databaser, såsom Access och SQL Server. Det finns också färdiga kopplingar till bl.a. SalesForce, Microsoft Dynamics och Google Analytics.

För användaren ger Power BI bl.a. fler möjligheter att på egen hand visualisera data och skapa interaktiva rapporter samt ett nytt sätt att samarbeta med analyser och beslutsstöd. Delta i vårt kostnadsfria webinar om Power BI så visar berättar vi mer.

Planerade tillfällen

Torsdag 22 oktober kl 10:00–11:00 Anmälan
Tisdag 24 november kl 10:00–11:00 Anmälan

Demo för ditt företag
Passar inte våra planerade datum eller vill ni ha en egen demo för just ert företag? Maila oss på bi@excelspecialisten.se eller ring 08-340 100 / 031-340 44 00, så bokar vi en tid.

Några av våra nöjda kunder

Visa fler

Bli kontaktad av oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig