Business Intelligence i Dagens Industri

30 mars, 2015

Dagens Industri - Business Intelligence - Excelspecialisten experter

Missa inte dagens utgåva av tematidningen Business Intelligence från Dagens Industri där Excelspecialisten finns med på sidan 11. Är du nyfiken på Business Intelligence och vill veta mer eller ligger ert företag eller organisation i startgroparna med BI. Oavsett finns nu tematidningen i butik så spring till närmaste tidningskiosk och fråga efter senaste utgåvan av Dagens Industri.

Nyfiken på hur Business Intelligence kan användas i er organisation för att analysera och visualisera data, ta bättre beslut och få ökad lönsamhet? Tveka inte att kontakta oss för en gratis demo på telefon 08-340 100, 031-340 44 00 eller bi@excelspecialisten.se så berättar vi mer.

 

Varför krångla till det?

Är du nyfiken på Business Intelligence men saknar en samlad bild av begreppet BI? Ta fem minuter och läs vår artikel Business Intelligence i Excel där vi förklarar vad Business Intelligence egentligen är, vilka fördelar och verktyg som finns (bl.a PowerView, PowerPivot och PowerMap) men även hur lätt det är att själv komma igång med BI.

Vill du veta mer om hur man enkelt delar rapporter med kollegor utan att behöva en egen intern SharePoint-lösning, läs vår artikel om Power BI för Office 365.

 

Några av våra nöjda kunder

Visa fler

Bli kontaktad av oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig