Är du vår nya BI-konsult?

8 november, 2016

Vi är glada att fler och fler av våra kunder upptäcker möjligheterna med Microsofts Business Intelligence-produkter. Området växer så det knakar och vi behöver stärka upp vårt BI-team med en ny kollega.

Som konsult hos oss får man vara delaktig i hela projektet från inledande workshops tillsammans med kunderna och hela vägen fram till leverans. Man får hjälpa kunden att realisera önskemål och krav till verklighet genom att samla in data, bygga data warehouse samt presentera attraktiva och kraftfulla rapporter. Vi använder verktyg så som SQL Server, Power BI och Excel för att skapa rapporter t.ex. på webben eller i mobilen. Vårt motto är att alltid utgå från kundens behov och skräddarsy den bästa lösningen för dem. Ett axplock av våra kunder inom BI är SKF, JM, ST1, SCA, Midroc och Eric Olsson men vi arbetar också med kommuner, myndigheter och statliga bolag.

Har du något eller några års erfarenhet av BI och/eller databaser? Är du sugen på att bli en riktigt vass konsult inom Microsoft BI? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig. Maila Niklas på niklas.mattsson@xls.se eller ring på 031-340 44 08 så berättar han mer om hur det är att arbeta hos oss.

Några av våra nöjda kunder

Visa fler

Bli kontaktad av oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig