Är du vår nästa Excel-guru?

1 december, 2015

Till våra kontor i Stockholm och Göteborg söker vi nu fler Excel-gurus, som vill arbeta med spännande och varierande uppdrag som konsult i Excel och VBA. Vi letar efter dig som:

• Älskar Excel och VBA
• Vill vara delaktig i hela projektprocessen, från inledande kundmöte till leverans
• Gillar varierande arbetsuppgifter
• Vill arbeta i nära samarbete med kund
• Är nyfiken, prestigelös och positiv

Vi tror att du antingen har en bakgrund som utvecklare/konsult inom Excel/VBA eller .Net, alternativt att du arbetar med Excel och VBA dagligen i ditt nuvarande arbete och vill göra detta på heltid som konsult hos oss. Har du en formell utbildning inom systemutveckling och kunskaper inom databaser och SQL så är det meriterande.

Hos oss får man hjälpa kunden att realisera önskemål och krav till verklighet. Vårt motto är att alltid leverera den bästa lösningen utifrån kundens faktiska behov. Projekten vi driver är av mycket varierande karaktär och kan innebära allt från längre löpande uppdrag på plats ute hos kund till mindre Excelmallar och utbildningar. Våra verktyg har ofta en SQL Server- eller Accessdatabas i botten.

Våra kunder kommer från en rad olika branscher och utgörs av allt från fåmansbolag till stora multinationella bolag. Ett axplock av våra kunder som vi arbetar med för närvarande är IKEA, SKF, Best Western, St1 och ICA. Förutom Excel/VBA erbjuder vi också lösningar inom .Net/VSTO och Business Intelligence-lösningar baserat på t.ex. Microsoft PowerPivot, PowerView samt Power BI.

Vi har arbetat med Excel sedan 1993 och är 15 anställda i Göteborg, Stockholm, Norge och Frankrike. Förutom konsulttjänster så erbjuder vi också utbildningar inom Excel.

Välkommen att höra av dig med frågor till Anna Degerman Rosén på 031-340 44 12 eller skicka in din ansökan till anna.rosen@excelspecialisten.se

Några av våra nöjda kunder

Visa fler

Bli kontaktad av oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig