Vi håller våra utbildningar som planerat, men med ett begränsat antal deltagare och extra åtgärder för att säkerställa kursdeltagarnas och vår personals hälsa och säkerhet.

Lärarledd klassrumsutbildning

Antal kursdeltagare är begränsat till 8 personer och vi håller distans mellan alla deltagare. Kursdeltagare som uppvisar symptom får inte närvara på utbildningen utan ombokas till ett senare kurstillfälle, alternativt deltar på distans. För att läraren ska få hålla utbildningen ska han/hon vara helt symptomfri och får inte heller bo tillsammans med någon som uppvisar symptom. Vi desinficerar tangentbord och mus inför varje utbildning.

Distansundervisning

Vill du hellre delta i en utbildning på distans? Alla Excelspecialistens öppna utbildningar hålls även som distansundervisning. För att kunna hålla en hög kvalitet är vi aldrig fler än fyra kursdeltagare på distanskurserna.

Distansundervisningen innebär att du t.ex. sitter hemma eller på kontoret och kopplar upp dig så att du kan se läraren, de andra deltagarna och lärarens skärm under hela utbildningen. Du deltar alltså i undervisningen i realtid, lyssnar till lärarens genomgångar och gör övningsuppgifter på samma sätt som på våra klassrumsutbildningar.

Undrar du över något?

Tveka inte att ta kontakt med oss på utbildning@excelspecialisten.se eller 08-340 100.

Några av våra nöjda kunder

Visa fler

Bli kontaktad av oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig