Trots hävda restriktioner har vi på Excelspecialisten valt att även fortsättningsvis begränsa antalet deltagare på våra utbildningar. Begränsningen på maximalt sex personer per kurstillfälle gäller tills vidare.

Små grupper med max sex deltagare

Antal deltagare är begränsat till sex personer per kurstillfälle. Vi håller distans mellan alla deltagare och desinficerar tangentbord och mus inför varje utbildning. Kontakta oss om du hellre vill ta med dig egen dator.

Kursdeltagare som uppvisar symptom får inte närvara på utbildningen utan ombokas till ett senare kurstillfälle. Alla våra lärare är vaccinerade med minst två doser. För att läraren ska få hålla utbildningen ska han/hon dessutom vara helt symptomfri och får inte heller bo tillsammans med någon som uppvisar symptom.

Distansundervisning

Vill du hellre delta i en utbildning på distans? Alla Excelspecialistens öppna utbildningar hålls även som distansundervisning. För att kunna hålla en hög kvalitet är vi aldrig fler än fem kursdeltagare på distanskurserna.

Distansundervisningen innebär att du t.ex. sitter hemma eller på kontoret och kopplar upp dig så att du kan se läraren, de andra deltagarna och lärarens skärm under hela utbildningen. Du deltar alltså i undervisningen i realtid, lyssnar till lärarens genomgångar och gör övningsuppgifter på samma sätt som på våra klassrumsutbildningar.

Undrar du över något?

Tveka inte att ta kontakt med oss på utbildning@excelspecialisten.se eller 08-340 100.

Några av våra nöjda kunder

Visa fler

Bli kontaktad av oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig