Excel - kom på kurs hos Excelspecialisten!

Behöver du gå en kurs i Excel eller Power BI? Hos oss på Excelspecialisten hittar du Excelkurser på alla nivåer. Är du nybörjare eller självlärd kan våra utbildningar Excel Grund eller Excel Fördjupning passa dig. Vi har även avancerade Excelkurser för vana användare som vill lära sig att nyttja ännu mer av Excels kapacitet. Hos oss hittar du också kurser i VBA och Power BI.

Våra kurser i Excel och Power BI

Excel Grund
Grundkurs för nybörjare och självlärda. Lär dig hantera Excels viktigaste funktioner, skriva egna formler och skapa diagram.

Excel Fördjupning
Excel Fördjupning är en fortsättningskurs i Excel som tar ett djupare grepp på Excels inbyggda funktioner, filtrering, diagram och pivottabeller.

Excel Avancerad
Excelkurs för den vana användaren! Lär dig avancerade Excelfunktioner, hämta data från externa källor, hantera och analysera stora datamängder.

VBA Grund
Lär dig programmera makron i Excel med VBA Grund. Med rätt användning av VBA kan du automatisera och effektivisera ditt arbete i Excel.

VBA Fördjupning
Fortsättningskurs som vänder sig till avancerade Excelanvändare, som redan arbetat med makron och vill gå djupare in på mer strukturerad VBA-programmering.

Business Intelligence med Power BI
På den här kursen får du lära dig att hantera de verktyg för Self-Service BI som finns Power BI. Hämta data från olika datakällor med Power Query, skapa en bra datamodell och visualisera i dynamiska rapporter och dashboards.

Beslutsstöd med Excel och Power BI
Lär dig hämta, analysera och visualisera data med Excel och Power BI. På vår BI-kurs får du lära dig att på egen hand skapa kraftfulla och flexibla verktyg för rapportering och analyser.

Data Analysis Expressions (DAX)
Bemästra frågespråket Data Analysis Expressions (DAX) och skapa avancerade uträkningar i Power Pivot för Excel och Power BI.

Företagsanpassad Excelkurs
Excelkurs anpassad efter företagets mål, önskemål och behov. Vi sätter ihop ett skräddarsytt kursinnehåll anpassat till deltagarnas förkunskaper. Kostnadsfri kompetensinventering ingår alltid.

Kurs i Excel hos Excelspecialisten

Företagsanpassad utbildning i Excel

Excelspecialisten har kurser i Excel i Stockholm och Göteborg, men du vet väl att vi också kan komma till ditt företag och hålla utbildningen på plats hos er? Med en företagsanpassad Excelkurs får ni en skräddarsydd utbildning anpassad efter era behov och önskemål. Tid, plats och upplägg bestämmer ni! Vi kommer till er, oavsett var i Sverige ni befinner er. Vill ni hellre komma till oss så är ni varmt välkomna till någon av våra fina kurslokaler i Göteborg eller Stockholm.

Läs mer om Excel på Microsofts hemsida

Några av våra nöjda kunder

Visa fler

Bli kontaktad av oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig