Excel & webb

Excel används i huvudsak som separata filer tänkta att hanteras av en person i taget inom ett slutet nätverk. Dock behöver inte så vara fallet. Genom att se Excelapplikationer som en del av hela organisationens IT-miljö och låta valda delar publiceras på webben blir genast Excel en bra plattform för att presentera information till många.

Excel Services

Genom Microsoft Excel Services kan man publicera sina Exceldokument direkt över nätet. Detta gör att man kan fortsätta arbeta i de filer man är van vid och utan ansträngning uppdateras informationen på en webbplats eller liknande.

Excel Web Access

Med hjälp av Excel Web Access går det att publicera sina Excelfiler med ungefär samma utseende och funktionalitet som vanliga Exceldokument, fast på nätet. Det går naturligtvis även att lägga upp dina filer som dokument på din internetsida och låta användare hämta hem en kopia av filen. Är det informationen och inte Excel som man vill visa går det att göra så Excel uppdaterar en datakälla som webbsidan sedan läser från.

Power BI

Med Power BI kan du visa innehåll från Excelfiler på webben genom beslutsstödsportalen powerbi.com. Läs mer om våra tjänster inom Excel och Business Intelligence.

Ett urval av kunder som använder våra tjänster

Visa fler

Bli kontaktad av oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig